# #

Middag

Nu på förvintern kör vi en enklare meny

som vi bygger på lite hela tiden.


FÖRSTA

 

RÖKT RÖDING                            96:-  

I tunnbrödskorg, saltrostade solroskärnor

med rökt ägg                                                

            

CARPACCIO    119:-

På oxfilè, picklad svamp, krispig parmesan,

solroskärnor, lingon

RÖKT REN                                             99:-

Hjortronchutney, krispig grönkål, rödbeta

 


ANDRA

RÖDING                                                                     259:-

Palsternackspurè, rostad mandel, brynt saffranssmör,

Fänkål/rödkålssallad

REN 289:-

Kalventrecote, rödvinssås, blåbär, potatiskaka

Bakad lök, palsternackschips

GRISSIDA

Nattbakad, ljummen potatissallad, syltad rödlök,

Sky från nattbaket                                                        249:-

MAJSKYCKLING                                   239:-

Krispigt skinn, ugnsbakad morotssymfoni,

brysselkålscreme, vit rosmarinssås

 LAMMYTTERFILÈ                               269:-

Lättrökt, rostad fänkål, bakade betor

& en sås på skogssvamp

 


 

Alla rätter går att få i barnstorlek.


FJÄRDE

CHOKLADBROWNIE                       89:-                                      

Fudgekross, honeycomb

VANILJGLASS                                                     92:-

Med varma hjortron

VIT CHOKLADMOUSSE            89:-

Rostad vit choklad, karamelliserad valnöt

 


 

 


HILDINGS KLASSIKER

CLUB SANDWICH

Kyckling, bacon & vitlöksmajonnäs mellan två skivor smörstekt bröd 168:-

HAMBURGARE

Högrev som vi maler själv med tomat, lök, Hildings dressing ,bacon och rökt sheddarost 175:-

FJÄLLTOAST

Oxfilé, bearnaise, färskriven pepparrot & två skivor smörstekt bröd 219:-

CARBONARA

Spagetti, ägg, grana padano, stekt fläsk, grädde och svart peppar 112:-


BARNMAT

Spagetti köttfärssås

Korv & klyftpotatis

Plättar, S & G

80:-


Kvalitet kräver sin tid.

Därför lagar vi aldrig mat i förväg, utan alla rätter tillagas ”à la minute”. Det kan ta lite längre tid, men smakar desto bättre. Det hoppas vi att ni uppskattar. Tag gärna en aperitif medan vi lagar er mat. m.v.h. Pontus med personal

Champagne 795:-/130:-

Boizel brut reserve, FR Mousserande Villa Degli Olmi Prosecco 375:-/75:-

Björk, en aperitif gjord på björksav från Härjedalen 92:-

Rusty nail whisky drambuie 92:-

Dry Martini gin nolly prat 92:-

Björk martini 92:-

Old fashioned bourbon,apelsin 92:-

French 75 gin, citron, bubbel 92:-