# #

Catering


Äta bör man annars dör man!

För er som vill ha helhetslösningar för er fest eller konferens kan Hildings Krog erbjuda många olika förslag i både stad och natur.

I nära samarbete med några av Härjedalens bästa aktivitetsarrangörer kan vi erbjuda mat och plats för att skapa en skön miljö som passar just ert önskemål. Och om lokalen inte finns där ni vill vara kan man alltid bygga upp en ny.


Hildings Krog’s matupplevelser!

Vi har professionella kockar och är den nytänkande matinspiratören i fjällen, vi levererar matupplevelser där de högklassiga och lokala råvarorna, de professionella kockarna och den goda maten står i centrum.

Kockar till frukostar, luncher, middagar, aktiva matlagningar, events. Vi erbjuder gourmet homecooking, aktiv matlagning, vinprovningar.

Våra kockar har en lång och bred erfarenhet. Vi har matstudios på flera platser i vemdalsfjällen där vi tillsammans kan åstadkomma läckra måltider och olika sorters matlagningsevents.


Hyr en kock för en kväll!

Gourmetmat för alla som har ett kök.

Vi hyr ut professionella kockar för en annorlunda cateringupplevelse.
Vi kommer med alla råvaror, verktyg och speciella tillbehör som vi behöver

Gourmetmat i hemmet:

En professionell kock kommer hem till er och tillagar en gourmetmiddag med minst 4 rätter – luta er tillbaka och njut.

Aktiv matlagning:

Perfekt som present till den som har allt och tycker om att laga mat. Laga en middag tillsammans med en av våra kockar och lär dig några knep från proffsen. Vi skräddarsyr menyer och upplevelser till varje kund.


JätteHattKåta

För Fest och Konferens!

Naturupplevelser av alla slag blir mer och mer efterfrågade. Fler vill bryta traditioner och testa nya saker för firmafesten eller sin privata 50-års fest. Nu vill vi ge er möjligheten att genomföra just detta.

Med vår ”Hattjättekåta” kan vi erbjuda en mycket flexibel lösning för fest, konferens eller utställningar. Via vår Restaurang Hildings Krog på Vemdalsskalet har vi god rennomé på både mat och service. En upplevelse som vi gärna tar med oss till er fest där ni vill ha den.

HattJätteKåtan är egentligen två olika Kåtor beroende på hur man sätter upp den. Uppsatt som en vanlig kåta med sluttande väggar tar den upp till 70 personer för fest. Om vi däremot fäller upp väggarna drygas golvytan ut och rymmer då hela 140 personer. Kåtan är väldigt säker mot väder och vind och ger en gemytlig stämning i alla lägen.